A devenit o tradiție ca de Ziua Tineretului, Primăria Vaslui să organizeze diferite competiții sportive.

Startul a fost dat de ciclism. Zeci de copii s-au adunat în centrul Vasluiului, plecând într-un tur pe strada Ștefan cel Mare-strada Traian-sediul Primăriei.

De aici, participanții au intrat într-un concurs pe strada Mihail Kogălniceanu, linia de sosire fiind intrarea în Parcul Copou.

A urmat un concurs de cros, pe același traseu cu al bicicletelor, la care au participat sportivi de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

La fete, competiția a fost câștigată de Cristina Balaur, pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos, iar la băieți s-a impus Alexandru Bârlescu, pregătit de profesorul Dragoș Hăulică.

Cristina Balaur a câștigat de curând ONSS la cros. La Campionatul Național de atletism în sală, la juniori 3, sportiva pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos a devenit campioană națională, impunându-se la proba de 1.500 m.

La 3.000 m, vasluianca a fost la 9 secunde de un nou titlu național, termind proba pe locul secund ce i-a adus medalia de argint.

Alexandru Bârlescu se află în vederile lotului național, având doar 16 ani, și speră să prindă lotul pentru Europenele de cadeți.

La competițiile naționale de sală, Alexandru a obținut o medalie de argint și una de bronz.

Articolul precedentSilvian Amihăesei: ”Vom trata fiecare meci ca pe o finală!”
Articolul următorAutocamion cu aromă de tutun la Albița