Un bărbat de 58 de ani, din localitatea  Rafaila, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. El este acuzat că și-a bătut fosta soacră, căreia i-a furat frigiderul și o sumă de bani.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 58 ani, Ion Băcescu, din localitatea Rafaila, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, violență în familie, amenințare, furt și distrugere.

Ion Băcescu, în ziua de 28 octombrie a.c. bărbatul a pătruns fără drept în curtea și imobilul unde se afla fosta sa concubină, pe raza satului Buda, comuna Oșești,  și-a lovit fiul, iar când a părăsit locuința a furat un frigider. De asemenea în timpul cât s-a aflat în locuință, prin violență, a deposedat-o pe mama concubinei de suma de 600 lei.

Polițiștii l-au identificat în scurt timp și au demarat cercetările în cauză.

În ziua de 29 octombrie a.c., față Ion Băcescu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentȘedința Colegiului Prefectural Vaslui
Articolul următorScandalagiu din Horga, reținut de polițiști pentru 24 de ore