Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat, căutat de autoritățile din R. Moldova pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără drept, sub influența băuturilor alcoolice, precum și de săvârşirea unor acte de huliganism.

În data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieși din țară, ca pasager într-un microbuz marca Ford, cetățeanul din R. Moldova Andrei P., în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că, pe numele tânărului era emisă o alertă Interpol, emisă de autoritățile din R. Moldova, acesta find căutat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără drept, sub influența băuturilor alcoolice, precum și săvârşirea unor acte de huliganism.

Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Articolul precedentO femeie din Bârlad a ajuns la spital după ce a băut antigel din greșeală
Articolul următorLPS Vaslui, lideră la Under 17