Un taximetru, Dacia Logan, a fost spart sâmbătă după-amiază chiar în fața casei proprietarului. Polițiștii fac cercetări pentru a-l identifica pe autor.

Proprietarul unui autoturism cu însemne „taxi” a sunat sâmbătă la numărul de urgență 112, reclamând despre faptul că un individ necunoscut i-a spart toate geamurile de la mașină, apoi a fugit. Totul s-a petrecut în jurul orei 17:30.

Imediat ce a auzit zgomotele, bărbatul în vârstă de 41 de ani (proprietarul taximetrului) a ieșit în fața casei și a văzut un individ cum fuge. Acesta nu știe motivul pentru care cineva ar fi avut intenția de a-i vandaliza mașina.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele reclamate prin apel la numărul unic de urgență 112, se confirmă. Autoturismul avea parbrizul și toate geamurile laterale sparte, fiind estimat un prejudiciu la aproximativ 1.000 de lei. S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, urmând a identifica autorul pentru tragerea la răspundere penală”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui- Bogdan Gheorghiță.

Articolul precedentSe cunosc echipele calificate la județeana de volei
Articolul următorColegiul Prefectural, în ședință festivă