Inspectoratul Județean de Poliție Județean Vaslui desfășoară în această perioadă activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații care pregătesc specialiști pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

          Pentru a participa la concursurile de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, candidații se pot înscrie până la data de 24 mai 2019.

La Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, concursul de admitere se organizează pentru:

  • Facultatea de Poliţie, specializarea ordine şi siguranţă publică, învăţământ cu frecvenţă, cu durata de 3 ani, care pune la dispoziție 290 locuri (8 romi+6 maghiari + 4 alte minorităţi).
  • Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative, specializarea Drept, învăţământ cu frecvenţă, cu durata de 4 ani, cu 115 locuri.

Candidaţii cu domiciliul/reședința în judeţul Vaslui, se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, strada Hagi Chiriac nr. 1, pentru a completa şi depune cererile de înscriere, până la data de 24.05.2019, în fiecare zi lucrătoare, între orele 900 – 1500, având asupra lor actul de identitate.

Dosarele de candidat se vor depune în volum complet până la data de 10.06.2019, pentru instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N. și S.R.I. și până la data de 14.06.2019 pentru Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza’’- București (forma de învățământ cu frecvență).

Cererile de înscriere se pot depune și pentru cele 129 de locuri la instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne astfel: Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Academia Tehnică Militară “Ferdinand I”, Institutul Medico-Militar, Academia Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui https://vs.politiaromana.ro sau pe pagina de internet a Poliţiei Române www.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră, veți găsi toate informațiile necesare cu privire la înscrierea și desfășurarea concursurilor.

Articolul precedent129 de sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în cadrul acțiunii TRUCK&BUS
Articolul următorŢigări de contrabandă ascunse în lada de scule şi la motorul unui camion