Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, ascunse în bagajele personale alei unui tânăr, 13.200 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din Bucureşti.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, C.N., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 20 de ani, pasager într-un autocar, cu destinaţia Bucureşti.

”În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în bagajele personale, cantitatea de 13.200 de ţigarete (660 pachete de ţigări), cu timbru de acciză R. Moldova”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 3.102 de lei şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Articolul precedentDeputatul Daniel Olteanu nu participă la votul de investitură a Guvernului Orban
Articolul următorMâine, ora 18, se dispută restanța dintre CSM Vaslui și Politehnica Timișoara