Luni, 28 ianuare a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă şi introducere în țară de droguri de risc.

„S-a reţinut faptul că, în data de 28.01.2019, inculpatul Marius Ionuț Răzvan a fost depistat în flagrant în timp ce introducea în România, prin vama Giurgiu, cantitatea de 3106, 4 grame cannabis. În aceeași zi, inculpatul Alexandru Petrea a fost depistat în flagrant în trafic, pe DN 24, pe raza localității Crasna, judeţul Vaslui, având asupra sa, în vederea comercializării, cantitatea de 430 grame cannabis și 177 grame rezină de cannabis precum și obiecte și instrumente folosite în consumul de droguri și comercializarea drogurilor.

Totodată, s-a stabilit faptul că, în perioada decembrie 2018 – 28.01.2019, inculpatul George Răzvan Teletin, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a procurat, deținut, pus în vânzare, fără drept, droguri de risc de tip cannabis și hașis, raza municipiului Vaslui, înlesnind totodată activitatea infracțională a inculpatului Marius Ionuț Răzvan, respectiv introducerea în România, din Republica Elenă – Atena și transportul cantității de 3106,4 grame cannabis în data de 28.01.2019”, precizează procurorii DIICOT.

Ieri, 28 ianuarie 2019, pe raza localității Bârlad au avut loc patru percheziții, în urma cărora procurorii au ridicat droguri de risc, un grinder și un cântar – instrumente folosite pentru consum și comercializare. În paralel, și la Târgu Mureș s-a desfășurat o percheziție.

În urma perchezițiilor a fost depistată cantitatea de 3540 de grame de cannabis și 177 grame de rezină și suma de 1357 lei.

George Răzvan Teletin, Marius Ionuț Răzvan și Alexandru Petrea au fost duși astăzi în fața judecătorilor de la Tribunalul Vaslui care au emis pe numele acestora mandate de arestare pentru 30 de zile.

Articolul precedent„Epopeea” transportului în comun, actul III – ședință extraordinară convocată pentru joi!
Articolul următorBârlad. Două femei, mamă și fiică, găsite decedate în casă!