Polițiștii i-au reținut pe trei dintre bătăușii pădurarului de la Valea Mare-Negrești. Aceștia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbaţi cu vârste de 24 și 27 de ani, domiciliaţi în orașul Negrești, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Față de unul din suspecți au fost reținute și infracțiunile de amenințare și port sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 26 octombrie, cei trei bărbaţi au fost implicați într-o agresiune petrecută în fața unui local din orașul Negrești, victimă fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate, de profesie pădurar.  Un alt bărbat de 30 de ani, care se afla cu bărbatul de 39 de ani, a fost și el amenințat și agresat de una dintre persoanele bănuite.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articolul precedentPlăcintă către colonel IJSU: ”Ajunge! Nu vrem compromisuri, dar aveți oleacă de îngăduință!”
Articolul următorRata abandonului școlar, în ușoară creștere