Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași au semnat cu firma vasluiană Viacons Rutier două acorduri-cadru cu o valabilitate de doi ani și un prim contract subsecvent privind furnizarea de mixturi asfaltice și executarea de lucrări de așternere a covoarelor asfaltice pe drumurile naționale din administrarea DRDP Iași.

Primul acord-cadru are o valoare totală de 9,940 milioane lei și vizează livrarea în vederea așternerii a 31.500 tone mixtură asfaltică de tip BA 16 și a 3.500 tone mixtură de tip MAS 16, în cadrul programului de întreținere curentă a îmbrăcăminții asfaltice aferente drumurilor naționale de pe raza județului Vaslui.

Totodată, a fost semnat și un prim contract subsecvent privind livrarea în vederea așternerii a 16.300 tone de mixtură de tip BA 16, în valoare de 5,431 milioane lei.

”În perioada imediat următoare, SC Viacons Rutier SA Huși va intra la lucru pe DN 2F, DN 15D și DN 24A. Estimăm că până la mijlocul lunii august vasluienii vor beneficia de peste 70 km de covoare asfaltice noi, ceea ce va conduce la confort și siguranță sporite în trafic”, a declarat ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași, în condițiile în care termenul limită prevăzut pentru lucrările de așternere a covoarelor asfaltice este 31 octombrie 2019.

DRDP Iași și SC Viacons Rutier SA Huși au mai semnat un acord-cadru în valoare de 6 milioane lei, privind furnizarea a 20.000 tone de mixtură asfaltică de tip BA 16 pentru drumurile naționale din județul Galați, contractele subsecvente urmând a fi semnate în perioada următoare.

SC Viacons Rutier SA Huși este câștigătoarea unei licitații privind furnizarea și așternerea de mixturi asfaltice pentru drumurile naționale din administrarea DRDP Iași, organizată în luna mai.

Articolul precedentVasluiul va avea trei echipe în liga 4
Articolul următorCadastru gratuit pentru cinci comune vasluiene