Primăria municipiului Bârlad informează că de săptămâna aceasta au intrat la asfaltare alte trei străzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi”. Astfel, traficul rutier va fi închis sau restricționat, pe segmente, pe străzile Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe și Cerbului.

Cetățenii municipiului care vor să tranziteze aceste artere, unde se lucrează la refacerea infrastructurii și la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Momentan, traficul a fost redeschis pe ambele sensuri pe străzile Ștefan Neagoe și Aurel Vlaicu, unde a fost turnat deja primul strat de asfalt, pe infrastructură de balast.

De azi, 15 octombrie, se vor institui restricții temporare de circulație pe strada Cerbului, segmentul intersecție strada Mihai Eminescu – intersecție strada Constantin Costache, unde se va turna al doilea strat de astfalt, respectiv cel de uzură. Tot pe acest segment au fost deja finalizate operațiunile de amenajare cu pavele a trotuarelor.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentSituația statistică actualizată, referitoare la COVID 19, pentru județul Vaslui, azi – 15 octombrie 2020
Articolul următorVIDEO Cum l-a „executat” statul paralel pe căpitanul Generației de Aur, Gică Popescu, pentru a face loc oamenilor lui Dîncu