Tricoul de joc al căpitanului CSM Vaslui, Silvian Amihăesi, a fost vândut în urma unei licitații online cu suma de 2.500 de lei.

Câștigătorul este Alexandru Barbu, consilier local al municipiului Vaslui, una dintre persoanele implicate în campania umanitară de susținere a antrenorului echipei Vulturul Bălteni, Vasile Adumitroaei.

Acesta are nevoie de ajutor pentru o șansă la viață! Din păcate, are probleme cu inima, a fost operat, iar acum are nevoie de un defibrilator pentru a putea trăi.

Costurile sunt de 20-30 de mii de euro, bani pe care nu-i are, însă cu ajutorul vasluienilor încearcă să strângă suma, pentru a se bucura de viață, alături de familie!

”Banii obținuți din licitație au fost donați antrenorului echipei Vulturul Bălteni, Vasile Adumitroaei, prezent la meci. Îi dorim multă sănătate și să reușească să adune toată suma, pentru a se bucura de viață în continuare”, au spus oficialii CSM Vaslui.

Pentru cei care vor sa ajute separat, o pot face și în contul RO10 RZBR 0000 0600 1998 4250 Adumitroaei Diana Elena (fiica domnului Vasile)!

Articolul precedentCSM Vaslui a obținut cea mai clară victorie, scor 30-21, cu CSM Reșița!
Articolul următorPeste 2% prezența la vot în județul Vaslui