CSM Vaslui a legat două victorii în Liga Zimbrilor. După succesul cu Politehnica Timișoara, formația vasluiană a trecut și de CSM Reșița, scor 30-21.

Startul a aparținut gazdelor, care au condus cu 4-0, însă adversarii au reușit să egaleze, prima oară, la scorul de 10-10.

Cu o consecutivă de patru goluri, vasluienii s-au distanța pe tabelă la patru goluri (16-12), pentru ca scorul pauzei să fie de 16-13.

Repriza a doua a fost mult mai dinamică, cu handbaliștii lui Leonard Bibirig în prim plan, care după numai zece minute de joc aveau un avans de șase goluri, scor 22-16.

Diferența a crescut la nouă goluri înainte de ultimul sfert al meciului, scor 26-17, pentru ca în ultimele zece minute să se instaleze automulțumirea la Vaslui, marcând doar de două ori și primind trei goluri.

S-a terminat 30-21, fiind cea mai clară victorie a CSM Vaslui din actualul sezon, succes ce o aduce pe poziția a 6-a a clasamentului, cu 15 puncte.

Pentru CSM Vaslui au evoluat Pralea, Petrila, Erhan – Acatrinei 9, Amihăesi 6, Petrea 4, Cîrchea 3, Karamyshev 3, Dragon 3, Carali 2, Cumpănici, Polocoșer, Khadkevich, Alexandru Farcaș, Iozu, Voinea. Antrenor: Leonard Bibirig.️

Imagine

Imagine

Articolul precedentBOMBĂ! Sindicaliștii cer demiterea șefului Poliției Vaslui, bârlădeanul Cătălin Bejinaru!
Articolul următorTricoul lui Silvian Amihăesi a fost vândut cu 2.500 lei pentru un caz umanitar