Un alt luptător din Bârlad, Marian Albișor, se pare că a ajuns la spital sâmbătă după-amiază după ce s-a bătut în trafic cu alt șofer, pe DN 24, între localitățile Tișița și Cosmești. Marian Albișor este un apropiat al sportivului Marian Rădoi, cel bătut în scara blocului vineri seara, de un grup de 7-8 agresori necunoscuți.

Scenele s-au petrecut sâmbătă – 13 aprilie a.c., pe DN24, între Tișița și Cosmești când participanții la trafic au sunat și au relatat despre faptul că între doi conducători auto, a izbucnit un conflict și că se șicanează reciproc cu autoturismele (ambele cu numere de Vaslui), punându-i în pericol pe ceilalți conducători.

Martorii povestesc că la un moment dat unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un canal colector de la marginea drumului, iar din celălalt autovehicul a coborât un bărbat cu o bâtă sau baston telescopic și a început să-l lovească pe cel din interior.

Între cei doi a izbucnit o ceartă care a degenerat în bătaie.

„Prin apel 112 am fost sesizați despre faptul că pe DN 24 Tişiţa – Cosmeşti a avut loc o coliziune între două auto, în urma căreia unul dintre conducătorii auto a fost transportat la un spital din judeţul Galaţi. Conform primelor date, între cei doi bărbaţi, ambii din judeţul Vaslui, ar fi existat şi o altercaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache.

Pe surse, se vorbește că agresorul ar fi un alt bârlădean care este stabilit de câțiva ani în capitală, unde și-a mutat și afacerea. Se pare că între cei doi ar exista conflicte mai vechi.

Polițiștii fac vrânceni fac cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanțele în urma căruia s-a produs incidentul.

Incidentul s-a petrecut la o zi după ce Marian Rădoi, sportiv și antrenor la Fight Club Titan 2020 a fost bătut de un grup de persoane chiar în fața scării unde locuiește. El a fost dus în stare gravă la spitalul din Bârlad de unde s-a transferat la cerere la o clinică din București.

Articolul precedentUn deceniu pentru finalizarea unei școli la Roșiești
Articolul următorVIDEO. Fostul comandant al Poliției Municipale Bârlad, dă Statul Român în judecată!