Echipajul ambulanței SMURD tip B2 s-a deplasat în localitatea Bălteni pentru evaluarea și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident rutier produs în localitate. În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism, în cele două mijloace de transport aflându-se cinci persoane.

La sosirea echipajului de intervenție au fost găsite două autovehicule avariate, unul dintre acestea fiind deplasat în afara părții carosabile, într-o rigolă.

Dintre cele cinci persoane implicate în accident, doar două au avut nevoie de prim ajutor. Șoferul microbuzului a suferit o contuzie în zona coapselor,  dar a refuzat transportul la spital.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 20 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral minor și policontuzii la membrele superioare. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentEXPLOZIV! Anamaria Prodan, invitată în această seară în emisiunea lui Laurențiu Botin, „100%”. Dezvăluiri INCENDIARE
Articolul următorRaed Arafat anunță noi măsuri din 2022, după creșterea infectărilor – Mesaj despre închiderea școlilor