Un bărbat din localitatea Banca, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitatea Banca, bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 23/24 mai  a.c., bărbatul a spart geamurile laterale de la două autoturisme parcate pe raza municipiului Vaslui, ocazie cu care a sustras din interiorul autoturismelor diverse bunuri și sume de bani. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 6.500 lei.

În cursul zilei de ieri, împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articolul precedentContrabandist din Bârlad dus pe penitenciarul Vaslui cu mandat de executare
Articolul următorRegizorul Cristian Mungiu vine la Vaslui