Un căruțaș din comuna Epureni, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a izbit cu atelajul de un cap de pod pe DN24B, în după-amiaza zilei de joi. Medicii de la Bârlad au decis transferarea lui la un spital din Iași.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, se deplasa cu căruța pe direcția de mers Murgeni către Epureni, iar la un moment dat nu a mai putut stăpâni calul și din cauza vitezei s-a izbit de un cap de pod de la marginea drumului. În urma impactului căruțașul a fost aruncat pe asfalt, unde a rămas inconștient.

Un conducător auto care trecea prin zonă a observat bărbatul care zăcea pe carosabil și a sunat la 112. O ambulanță s-a deplasat la fașa locului și a transportat victima la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

„Bărbatul de 45 de ani a venit cu diagnosticul de traumatism cranio cerebral, traumatism  hemitorace stâng, traumatism de bazin. Starea generală este influențată de accidentarea suferită,  însă este conștient și  stabil hemodinamic în acest moment”, a declarat  medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul rutier.

Articolul precedentEveniment desfășurat în întreaga lume ajunge în premieră în Bârlad
Articolul următorBârlădeanca Ramona Strugariu anunță transparență totală în ceea ce privește cheltuirea banilor de europarlamentar