Ramona Strugariu, bârlădeanca proaspăt numită Eurodeputat din partea alianței USR-PLUS, în urma votului de duminica trecută, a spus că va face publice toate cheltuielile cabinetului său. Ea anunțat acest lucru pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook.

„Aş vrea să comunic aici prima decizie pe care am luat-o în calitate de europarlamentar român, mandatat de voi pentru a reprezenta România la Bruxelles, ca să rămână scrisă, în debut de mandat:

1. Toate cheltuielile acestui cabinet vor fi publicate, în transparență, pe site-ul meu.

2. Toate deplasările mele profesionale (scop, cost) vor fi publicate, în transparență, pe site.

3. Toate întâlnirile cabinetului (cu lobbişti, industrii samd), inclusiv cele ale asistenţilor, vor fi publicate.

Vă stau la dispoziție, oricând, pentru a detalia aceste aspecte.

Cabinetul nu acceptă întâlniri şi discuții pe teme de legislație sau de orice alt fel cu organizații şi structuri care nu sunt înscrise în Registrul Transparenței.

Uşa acestui cabinet nu va fi niciodată deschisă niciunei persoane/entități/ organizații care a obturat sau încălcat în vreun fel, în mod deliberat, libertatea presei, dreptul la liberă exprimare, drepturile şi libertățile fundamentale.

Vă mulțumesc şi îi invit pe toți colegii mei deputați europeni din toate celelalte grupuri şi partide politice să procedeze la fel”, a scris Ramona Strugariu.

Articolul precedentUn bărbat din Epureni, în stare gravă la spital după ce a căzut din căruță
Articolul următorAlertă Cod Portocaliu de vreme rea în județ