Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Pușcași, județul Vaslui, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, respectiv a prevederilor ordinului de protecție emis împotriva sa.

La data de 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie în vârstă de 26 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, cu privire la încălcarea prevederilor ordinului de protecție, de către concubinul acesteia.

Astfel, de la data emiterii ordinului de protecție, bărbatul în vârstă de 29 de ani,  din comuna Pușcași, județul Vaslui, a comis două infracțiuni de nerespectare a hotărârii judecătorești:  la data de 11 februarie, respectiv 14 februarie a.c., acesta s-a apropiat la mai puțin de 30 de metri de concubina sa, amenințând-o.

În cauză, după întocmirea dosarului de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. La data de 16 februarie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă, instanța dispunând arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentZonele din județul Vaslui fără curent electric în perioada 21 – 25 februarie
Articolul următor9 permise reținute și 150 de amenzi în urma raziei din weekend, a Poliției Rutiere