Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Bârlad, a scăpat ca prin minune, cu rană minoră, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 2 decembrie.

Bârlădeanul a așteptat ca trenul Inter Reggio care circula pe ruta Iași – București Nord să se pună în mișcare și la aproximativ 50 de metri distanță de stația CFR Bârlad, a sărit în fața acestuia.

Norocul lui a fost că mecanicul de pe locomotivă l-a observat și a frânat, bărbatul de 62 de ani rămânând captiv sub locomotivă. A fost necesară intervenția pompierilor de la Detașamentul Bârlad pentru a-l scoate de sub mastodontul care tracta vagoanele de călători.

Victima, conștientă, a fost preluată de un echipaj al SAJ Vaslui și transportată la spitalul municipal din Bârlad unde i s-a suturat o plagă produsă în urma impactului cu locomotiva. Bărbatul a fost apoi internat, conform protocolului, la secția de Psihiatrie.

Se pare că bărbatul a recurs la acest din cauză că soția l-a părăsit și a plecat la muncă în Italia, acolo având o relație cu altcineva. El avea în buzunar un bilet de adio prin care își motiva gestul.

Articolul precedentDaruri pentru 100 de copii de Moș Nicolae
Articolul următorRaport de evaluare a obiectivelor strategice propuse în Planul Strategic al Asociației Myosotis