Un bărbat din Videle, judeţul Teleorman, a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Huşi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din Videle, judeţul Teleorman, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, în seara de 15 septembrie a.c., în timp ce se afla pe strada Ioan Alexandru Angheluş, bărbatul a sustras o bicicletă. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 600 lei, fiind recuperat integral şi restituit persoanei vătămate.

La momentul comiterii furtului, bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru săvârşirea unor fapte cu violenţă în cursul acestei luni.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, Judecătoria Huşi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Articolul precedentSpitalul Județean de Urgență Vaslui se confruntă cu o criză de sânge
Articolul următorPunctul de transfuzii de la Vaslui se va deschide până la sfârșitul acestui an