Un tânăr în vârstă de 17 ani, din județul Vaslui, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Vaslui a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în noaptea de 22/23 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, în  timp ce se afla pe o bancă de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, a fost abordat de către un tânăr care, sub pretextul că dorește să sune un prieten, a profitat de neatenția victimei și i-a smuls din mână telefonul mobil în valoare de aproximativ 400 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 17 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Telefonul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În data de 23 aprilie a.c., tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentȘedința Colegiului Prefectural Vaslui
Articolul următorCentrul Local de Combatere a Bolilor Vaslui, întrunit în regim de urgență