Un bărbat din Bârlad, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice după ce un alt conducător auto care e efectuat o manevră neregulamentară, l-a tamponat.

Incidentul rutier s-a produs în seara zilei de 31 ianuarie, pe bulevardul Epureanu, în zona Pieței Mici. Autoturismul condus de tânărul de 29 de ani, a fost izbit de un altul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani și apoi proiectat într-un stâlp de iluminat stradal, după care a avariat și o mașină parcată.

Accidentul nu s-a soldat cu victime. Șoferul care a efectuat manevra neregulamentară a fost amendat cu 870 lei și s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 2 luni.

„Pe bulevardul Epureanu din Bârlad, un autoturism care circula de la Grãdinã spre Centru, a vrut sã facã un viraj la stânga, pe linie continuã, fãrã sã se asigure, si a izbit un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus. Autoturismul a fost aruncat într-un stâlp, ricosând într-o masinã care era parcatã. În acelasi timp, o masinã cu numere de Iasi, care era în spatele autoturismului ce a virat fãrã sã se asigure, a fost acrosat”, a declarat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Șoferul nevinovat, conducea sub influența băuturilor alcoolice

Victima, adică șoferul care conducea regulamentar când a fost izbit de autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 37 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Bârlădeanul în vârstă de 29 de ani a fost depistat cu o alcoolemie de 0,20ml/l de alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au amendat cu 1.305 lei și i-au suspendat permisul pe o perioadă de 3 luni.

Articolul precedentO scară de bloc din Bârlad, „scurtcircuitată”: electrocasnicele arse după un șoc electric
Articolul următorCerere de căsătorie inedită la Vama Albița