Un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din localitatea Crețești, cu permis de conducere abia dobândit în luna aprilie a acestui an, are de plătit daune Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui după ce a tamponat o autospecială aflată în misiune. Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul orei 15:30, pe DE 581, în apropiere de localitatea Huși.

Ambulanța se întorcea de la Vaslui la Huși, cu un pacient care a fost supus examenului la Computerul Tomograf și într-o curbă deosebit de periculoasă, marcată prin semne succesive de avertizare, șoferul din Crețești nu a ținut cont de carosabilul umed, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens izbind autospeciala SAJ.

Pacientul care se afla în ambulanța implicată în accident a fost imediat preluat de un alt echipaj medical și transportat la spitalul din Huși.

În urma producerii accidentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto din Crețești trebuie să suporte acum reparațiile autospecialei SAJ.

Medicii sunt supărați din cauză că acum vor avea o ambulanță mai puțin pentru a acoperi zona Huși.

Articolul precedentPrimarul comunei Pușcași, Nicolae Ignat, a renunțat la mandat
Articolul următorLucrările de igienizare de la Spitalul „Elena Beldiman”, aproape de final – FOTO