CFR Bârlad

Surpriză neplăcută pentru călătorii care se aflau în trenul care circulă pe ruta Tecuci – Iași, a cărui locomotivă s-a defectat la circa 1 kilometru după ce a părăsit stația CFR Bârlad. După câteva minute de așteptare, călătorii povestesc că mecanicul de pe locomotivă le-a transmis acestora că defecțiunea este iremediabilă și le-a sugerat să se îndrepte către gară.

Trenul care a făcut oprire în Gara Bârlad, la ora 14:44, circula în regim Regio și se îndrepta către Iași. După ce s-a pus în mișcare, după câțiva kilometri s-a oprit, iar oamenii din tren susțin că mecanicul le-a spus să meargă pe jos până în stația CFR Bârlad.

„Bătaie de joc! Am dat bani pe bilete ca să mergem prin câmp, cu bagajele în mână”, a postat unul dintre cei care era în tren.

„S-a defectat locomotiva la Podul de Fier, foarte aproape de Bârlad. Este vorba de trenul Regio 6313. Nu a rămas nimeni în câmp și nici nu a mers pe jos. A venit trenul InterRegio 6314, a preluat călătorii de acolo și i-a dus în stația CFR Bârlad.

Doar șase bilete, a zece lei fiecare, au fost date înapoi la Casă și s-au returnat banii. Restul au plecat la destinație cu următorul tren. Ne cerem scuze față de neplăcerile cauzate călătorilor”, a declarat unul dintre reprezentanții conducerii Regionalei CFR Iași, de care aparține Stația CFR Bârlad.

Articolul precedentRezultate modeste la simularea examenelor de la Evaluare Națională
Articolul următorCAMPANIA „VESTĂ PENTRU O VIAȚĂ” DERULATĂ ȘI LA VETRIȘOAIA