FC Botoșani și-a schimbat echipamentul de joc, iar designerul aparține unui vasluian. Este vorba despre Alexandru Istrătucă.

Tânărul de 22 de ani și-a împlinit un vis, acela de a îmbrăca cu modelele sale Liga 1. Încă de pe vremea lui FC Vaslui, puștiul a încercat să demonstreze că merită să fie puse în practică modelele sale de echipament, însă nu a fost băgat în seamă.

„Ma bucur sa vad ca un club din Romania este interesat de imagine şi încearcă să schimbe ceva, nu doar veşnicele echipamente alese din catalog. Sincere felicitări clubului FC Botoşani şi sper ca şi alte cluburi sa va urmeze exemplul”, a spus Alexandru, pentru site-ul clubului botoșănean.

Vasluianul a început să deseneze echipamente de joc din curiozitate, când a descoperit photoshop-ul: ”Mi-am dat seama că îmi place, de mic fiind pasionat de tricourile jucătorilor. Toate aceste lucruri le-am învăţat acasă, de unul singur. În schimb le-am propus celor de la federaţie un set de echipamente, au fost încântaţi, dar aveau deja pregătite noile modele. Sper ca pe viitor să reuşesc să realizez design-ul pentru echipa naţională”.

Alexandru Istrătucă are colaborări foarte multe în Africa, unde a creionat echipamentele de joc ale echipelor Teungueth FC din Senegal, Banjul Hawks din Gambia şi Plac II din Republica Guineea.

Articolul precedent”Primul zâmbet” a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui
Articolul următorBărbat cu permis de conducere fals, descoperit la volan