O femeie din satul Unțești a fost reținută duminică seară după ce și-a ucis soțul în urma unei dispute domestice. Ea este acuzată de omor după ce l-a lovit pe bărbat cu un cosor în zona femurală.

Totul s-a întâmplat duminică seara în localitatea Unțești, comuna Bogdănești, în jurul orei 19:00, când doi soți (n.r. familia Feraru) au avut o dispută aprinsă pe motiv că bărbatul venise acasă în stare de ebrietate.

Femeia, care în acel moment se afla cu un cosor în mână, l-a lovit pe bărbat în zona piciorului, acesta suferind o hemoragie puternică, iar la sosirea medicilor de pe ambulanță nu s-a putut decât constata decesul acestuia, fiindu-i secționată artera femurală.

Oamenii din sat spun că în familia Feraru scandalurile erau destul de dese, bărbatul fiind cunoscut ca un consumator constant de alcool și mereu pus pe scandal.

Femeia a fost reținută de polițiști și este acum acuzată de infracțiunea de omor calificat. Ea este audiată și va fi prezentată în fața judecătorilor de la Tribunalul Vaslui cu aplicarea unei măsuri preventive.

 

 

Articolul precedentTrei cazuri de infectare cu virusul West Nile la Vaslui
Articolul următorO adolescentă a fost la un pas să fie mutilată de un urs la Zoo Bârlad