O adolescentă în vârstă de 17 ani, din localitatea Gherghești, a ajuns în weekend la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, după ce s-a apropiat de cușca unui urs de la Grădina Zoologică din localitate. Aceasta a fost la un pas să fie mutilată de animalul captiv.

Tânăra, care se afla împreună cu prietenul ei, a mers să viziteze parcul zoo din incinta Grădinii Publice din Bârlad, iar la un moment dat a vrut să imortalizeze momentul cu un „selfie”, chiar lângă cușca unui urs.

Ignorând cu desăvârșire panourile care avertizeză vizitatorii să nu se apropie de cuștile animalelor, tânăra de 17 ani a sărit gardul care delimitează aleea de cușca ursului și s-a întors cu spatele către acesta vrând să captureze „selfie”-ul mult dorit.

Fiind concentrată la ecranul telefonului nu a observat animalul captiv care s-a apropiat de marginea cuștii și care a încercat s-o tragă înspre el cu ghearele. Imediat, speriată, fata a început să țipe, în ajutorul ei sărind tânărul cu care era împreună, acesta reușind s-o soată din ghearele ursului.

Fata s-a ales cu zgârieturi profunde la nivelul membrului inferior drept, pe coapsă și pe gambă. Ea se află sub observația medicilor, cu internare de zi, urmând să i se facă toate analizele și vaccinurile care se impun în astfel de situații. Tânărul care o însoțea, a fost de asemenea „atins” de urs la două dintre degetele unei mâini.

Viața celor doi tineri nu a fost pusă în pericol.

Articolul precedentUnțești: un bărbat a fost ucis pentru că s-a întors băut acasă
Articolul următorUPDATE. Una dintre victimele accidentului a murit