Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat şi predat unor echipe operative din cadrul I.P.J. Vaslui, două persoane pe numele cărora erau emise mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere pe teritoriul Cehiei, respectiv fraudă pe teritoriul Germaniei.

La sfârşitul săptămânii, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei AlbiţaI.T.P.F. Iaşi pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, C.B., cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile din Cehia, în luna iulie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În această dimineaţă, în jurul orei 05.00, s-a prezentat în acelaşi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat, C.I., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile din Germania, din data de 15.08.2019, un mandat de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, care au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentDoi tineri din Bârlad au ajuns în arest pentru ultraj, după ce au „tăvălit” doi polițiști
Articolul următorVama Albiţa: a încercat să iasă din țară cu pașaportul fratelui său