Pastramă, dulceaţă, must sau zacuscă, caş de oaie sau telemea de vacă. Toate aceste produse tradiţionale sunt scoase la vânzare în acest weekend, la Zilele Recoltei de la Vaslui.

Evenimentul a debutat astăzi și se desfăşoară pe durata a trei zile, în Piaţa Traian, organizator fiind Primăria Vaslui.

Manifestarea reuneşte apropae 60 de producători de legume şi fructe, apicultori şi procesatori produse din carne şi lapte, care provin din judeţele Vaslui, Iaşi, Galaţi, Sibiu şi Maramureş.

“Va fi o sărbătoare a roadelor pământului şi totodată o încununare a eforturilor depuse de-a lungul anului de fiecare agricultor din municipiul nostru şi din localităţile învecinate. Invităm cetăţenii municipiului nostru să se bucure de acest festival al toamnei, să viziteze şi să achiziţioneze produse de la standurile expoziţionale amenajate de producătorii agricoli”, au transmis reprezentanţii Primăriei.
Zilele Recoltei sunt o ocazie bună ca vasluienii să vină să-şi cumpere legume, fructe pentru a-şi pune provizii pentru iarnă şi este, de asemenea, un prilej bun pentru producători să vină să-şi vândă produsele.

Articolul precedentVIDEO: Sloganul ”România 100”, un act de sabotaj!
Articolul următorTănase, din nou actual la Vaslui