Ștefan Ștefanovici nu e la prima convocare la lotul național

Sporting Juniorul Vaslui are doi jucători convocați la loturile naționale de juniori. Este vorba despre Ștefan Ștefanovici și Auraș June.

Ștefan Ștefanovici a fost convocat la lotul României U17, urmând a participa la Syrenka Cup, în perioada 6-12 septembrie, turneu organizat în Polonia.

Naționala pregătită de Daniel Mogoșanu va întâlni Belgia în primul meci, care se va disputa pe 7 septembrie. În cea de-a doua partidă, programată pe 9 septembrie, câștigătoarea dintre Belgia și România va juca împotriva învingătoarei dintre Polonia și Estonia.

Cel de-al treilea meci, care va conta pentru clasament, se va disputa pe 11 septembrie, adversarul urmând a fi stabilit în urma rezultatelor obținute în cealaltă grupă.

Auraș June a fost convocat la Under 18, selecționata pregătită de Laurențiu Roșu urmând a participa, în perioada 6-10 septembrie 2018, la Turneul celor 4 Națiuni, găzduit de Suedia.

Auraș June

România va întâlni Austria (6 septembrie), Suedia (8 septembrie) și Norvegia (10 septembrie).

Generația formată din jucători născuți începând cu 2001 va debuta în preliminariile Campionatului European Under 19 abia în toamna anului viitor.

Articolul precedentGală de K1 și MMA la Vaslui
Articolul următorFOTO&VIDEO: O haită de câini a transformat în coșmar viața unor familii din Lipovăț