Amalia Postolache a fost pentru o zi primarul municipiului Vaslui. Ea este eleva Liceului ”Emil Racoviță” (LER) și câștigătoarea din acest an a concursului ”Primar pentru o zi”.

Ea s-a impus în fața celorlalți colegi cu proiectul ”înființare Centru pentru Tineret”, susținând că e nevoie de un asemenea loc unde tinerii cu vârste de peste 15 ani să se întâlnească, să socializeze și să participe la diferite ateliere, specifice vârstei.

Amalia a afirmat că nu va uita așa de repede experiența trăită în fruntea comunității, constantând că postul de primar este unul solicitant și care te responsabilizează în tot ceea ce faci.

”Am avut șansa să văd cum decurge o zi într-o astfel de funcție, extrem de importantă. Am avut șansa să văd cât de multe responsabilități generează o asemenea funcție, cât de multe probleme neprevăzute apar pe parcursul zilei. Am luat parte la rutina zilnică a domnului primar. A fost o experiență unică, pe care am avut șansa să o trăiesc”, a spus Amalia Postolache.

Eleva LER a fost ajutată de viceprimarii Denis Borza (Liceul ”Mihail Kogălniceanu”), care dorește să readucă tinerii în comunitate, și Vlad Volocaru (Liceul ”Ștefan Procopiu”), care a participat cu un proiect cultural de promovare a tradițiilor românești în rândul tinerilor.

Denisa Borza
Amalia Postolache
Vlad Volocaru

Articolul precedentPOZA ZILEI. La capturat câini, ca „trupele speciale”!
Articolul următorCSM Vaslui a pierdut amicalul cu HC Buzău, scor 26-27