Direcţia pentru Agricultură a Județului (DAJ) Vaslui a organizat prima ediție a Zilei Naționale a  Produselor Agroalimentare Româneşti, eveniment găzduit parcarea unui mall din oraș.

Un număr restrâns de producători agricoli au participat la această sărbătoare, unde cei prezenți au avut ocazia să cumpere legume, fructe, produse vitivinicole și alte produse agroalimentare obținute în județul Vaslui. Pe lângă produsele agroalimentare româneşti, producătorii locali au mai venit cu gemuri, dulcețuri, brânzeturi și produse din panificație.

”Anul acesta, fiind prima ediție, nu prea a fost timpul necesar pentru o organizare așa cum ne-am dorit. Dar, de la anul, sperăm să organizăm evenimentul cu un număr cât mai mare de participanți astfel încât să reliefăm și să marcăm cât mai bine această zi de 10 octombrie”, a spus Gigel Crudu, directorul DAJ Vaslui.

Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti se sărbătoreşte în data de 10 octombrie, pentru încurajarea consumului de produse proaspete și produse agroalimentare finite românești din materii prime de bază provenite de la producători români.

GALERIE FOTO

Articolul precedentUn jandarm, premiat la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”
Articolul următorElevii navetiști nu au ajuns la cursuri