Trafic îngreunat pentru șoferii care au tranzitat DE 581, în apropierea intersecției spre localitatea Costești în urma averselor care s-au abătut asupra localităților Costești și Bogdnănești.

„Pe D.E. 581 se circulă îngreunat din cauza unei viituri (aluviuni pe carosabil). La fața locului se deplasează forțe din cadrul SDN Barlad cu trei mijloace de interventie”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Centrul Meteorologic Regional Moldova a transmis o avertizare de fenomene meteorologice  periculoase pentru județul Vaslui.  Astfel, pentru unitățile administrativ teritoriale Puiești, Roșiești, Voinești, Albești, Costești, Deleni și Bogdănești a fost transmisă o avertizare cod portocaliu,  fenomenele pentru care s-a emis avertizarea fiind cele de averse torențiale care vor cumula peste 35 litri pe metru pătrat și frecvente descărcări electrice. Avertizarea cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase a fost valabilă până la ora 13:15.

Locuitorii municipiului Bârlad au fost avertizați prin mesaj de tip RO-ALERT că până la ora 15:00 se vor semnala descărcări electrice, averse torențiale care vor cumula până la 35-45l/mp.

(sursa video/amator via e-mail redacție)Imagine

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentUn tânăr buzoian s-a oprit cu mașina în peretele unei case din Muntenii de Jos, județul Vaslui
Articolul următorAu renunțat politicienii români la vacanțele exotice? Unde și-au petrecut concediile aleșii neamului