Duminică, 21 octombrie, la sediul primăriei din Bârlad, a avut loc o conferință de presă susținută de edilul orașului – Dumitru Boroș, în care și-a prezentat un raport după doi ani de mandat. În cadrul aceleiași conferințe, a anunțat și vizita pe care premierul României – Viorica Vasilica Dăncilă, urmează s-o efectueze marți – 23 octombrie, în localitate.

Primarul Bârladului a spus că premierul Viorica Dăncilă este așteptată să sosească la sediul primăriei în jurul orelor 15:30 – 16:00 și că va aborda în discuțiile cu aceasta, subiecte sensibile legate de municipiul nostru, un exemplu fiind chiar proiectul legat de șoseaua de centură.

„Eu aștept vizita la primărie și știți și dumneavoastră că am depus proiecte de 100 de milioane la PNDL… atunci voi discuta câteva proiecte prioritare pentru Bârlad care nu pot fi acoperite din bugetul local. O să discutăm și despre 1 Decembrie, pentru că avem anumite solicitări în legătură cu Ziua Națională. Mai multe, vom discuta după vizita de lucru”, a declarat Dumitru Boroș.

Articolul precedent100 de ani de învățământ la Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși
Articolul următorMaestrul Gigi Ilașcu, cetățean de onoare al comunei Miclești