În ultimele 48 ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui, în cooperare cu pompierii voluntari au intervenit la 122 misiuni, astfel:

  • 33 misiuni ale echipajelor de prim ajutor calificat pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă;
  • 86 recunoaşteri în teren la secţiile de votare de pe raza judeţului Vaslui;
  • 2 intervenții pentru localizarea și lichidarea unor incendii;
  • o misiune în data de 29 septembrie 2018, orele 08.35, privind asanarea unei bombe de aruncător, calibru 82 mm, din Cel De-al Doilea Război Mondial, descoperită pe proprietatea unei persoane, în localitatea Deleni, comuna Hoceni, judeţul Vaslui, în timp ce executa lucrări agricole.

Incendii: 

  • duminică, 30 septembrie, la ora 15.28, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o casă, în localitatea Rădăieşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui. Au ars: acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 35 metri pătraţi şi o bucătărie, anexă a casei. Au fost salvate două camere ale casei cu bunurile aferente. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.
  • luni, 1 octombrie, la ora 23.59, un echipaj de pompieri militari din cadrul Secţiei de Pompieri Huşi a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la europubele, în municipiul Huşi. Au ars resturi menajere, cât şi, produse din carton şi hârtie. Au fost salvate două autoturisme din imediata apropiere şi europubelele. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.
Articolul precedentȘofer necorespunzător depistat la controlul de frontieră
Articolul următorVasluienii au fost activi de Săptămâna Europeană a Sportului