ANIVERSARE… Sărbătoare mare în Garnizoana Bârlad. Secția 85 Mentenanțã Echipamente Militare ,,Tutova” aniverseazã 10 ani de la înființare, eveniment care a avut loc la 1 iulie 2010.

Astfel, manifestările dedicate aniversării a 10 ani de existență, vor fi marcate vineri, 3 iulie, începând cu ora 11.30, la sediul Unitãții Militare 01358 Bârlad. Acestea constau în desfãșurarea unei adunãri festive, fără invitați din afara unității, în cadrul cãreia se vor prezenta mesaje și alocuțiuni cu ocazia sãrbãtoririi Zilei Secției 85 Mentenantã Echipamente Militare ,,Tutova”, precum și înmânarea de diplome aniversare.

“Datorită contextului actual al epidemiei de COVID-19 și al măsurilor de prevenție, nu am putut invita la această activitate personalul care și-a desfășurat activitatea în cadrul secției, precum și reprezentanți din cadrul autorităților locale și a mass-mediei, așa cum ne-am fi dorit”,  precizeazã Cpt. Alin Sava, purtãtor de cuvânt al  Secției 85 Mentenanțã Echipamente Militare ,,Tutova”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentLucrări de extindere a iluminatului public de siguranță în municipiul Bârlad
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 14. Belișul, paradisul uitat al actorilor trecuți