Astăzi, prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la manifestarea organizată de Inspectoratul de Poliție al județului (IPJ) Vaslui, cu prilejul aniversării a 197 de ani de la înființarea Poliției Române.

Cu această ocazie, prefectul a primit din partea conducerii IPJ Vaslui o plachetă aniversară, mesajul prefectului fiind unul de apreciere la adresa polițiștilor vasluieni, care reușesc să ofere un climat de siguranță comunității.

Instituția Prefectului și Poliția au un scop comun: binele cetățeanului. Astfel că vă rog să vedeți în mine un sprijin, un prieten și un colaborator al dumneavoastră. Îmi propun ca în mandatul meu să am un dialog continuu cu instituțiile din județ și să găsim soluţii pentru orice fel de problemă care vă privește și stă în competența mea”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

La eveniment au participat și două delegații de polițiști din R.Moldova, aflate într-un schimb de experiență în județul Vaslui.

”Avem printre noi și două delegații de polițiști din Republica Moldova. Sper ca perioada petrecută la Vaslui să fie de bun augur, să fi existat un schimb de bune practici, fiindcă avem de învățat unii de la alții. Sunt convins că prin comunicare și colaborare ne putem aduce aportul la diminuarea riscului de orice natură, atât în România, cât și în R.Moldova”, mai spus prefectul.

În cadrul manifestării au fost decernate premiile pentru polițiștii anului, au fost evidențiați o serie de polițiști, care s-au remarcat în diferite activități pe parcursul anului trecut și au fost premiați polițiștii, care s-au impus la diferite competiții sportive, organizate cu prilejul Zilei Poliției Române.

Articolul precedentCSM Vaslui, la al 17-lea succes în Divizia A
Articolul următorIntervenţiile pompierilor vasluieni în weekend