În contextul aniversării a 197 de ani de tradiție a Poliției Române în slujba cetățenilor, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui va derula, sâmbătă și duminică, 23-24 martie a.c., activități dedicate evenimentului.

Sâmbătă și Duminică, 23-24 martie a.c., în intervalul orar 12.00 – 20.00, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui organizează, în incinta complexului comercial Silver Mall Vaslui, ”Zilele Porților Deschise”.

Cu această ocazie, polițiști din cadrul structurilor de prevenire, rutieră, criminalistică și pentru acțiuni speciale, vor desfășura activități menite să prezinte copiilor mijloacele și modalitățile în care acționează pentru siguranța cetățenilor.

La activitate va fi prezent și câinele de urmă RICO. De asemenea, vor fi expuse autoturismele și tehnica din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, precum şi un autoturism care reproduce fidel o autospecială de Miliţie.

În cursul zilei de Duminică, începând cu ora 13.30 se va desfăşura concursul ”Prudenţă ca pieton şi biciclist” pe teme de educaţie rutieră, destinat copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani la finalul căruia vor fi acordate diverse premii.

Anul acesta va sărbători alături de noi şi o delegație internațională cu polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției al Republicii Moldova care vor prezenta o autospecială folosită la misiuni.

Articolul precedentCAMPANIA „VESTĂ PENTRU O VIAȚĂ” DERULATĂ ȘI LA VETRIȘOAIA
Articolul următorCisternă răsturnată în apropiere de Huși