Pe 05 decembrie a.c., la ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Bârlad, în prezența primarului Dumitru Boroș, a avut loc prima ședință de lucru a instituțiilor implicate în proiectarea și execuția obiectivului „Varianta de ocolire a Municipiului Bârlad”.

Au participat reprezentanți din partea CNAIR, ai societății de proiectare, ai societății de construcții, precum și specialiști ai Primăriei Bârlad. Au fost discutate probleme referitoare la primul pas din procesul de implementare a proiectului, respectiv proiectarea obiectivului.

Astfel, începând cu data 05.12.2018, începe efectiv curgerea termenului de 8 luni pentru  proiectare, iar la finalul acestui proces începe termenul de execuție a lucrării, care este de 22 luni. Lucrarea are 5 ani garanție.

„Importanța respectării termenelor este vitală pentru ca, în final, bârlădenii să beneficieze de acest obiectiv mult așteptat. În urma discuțiilor avute cu participanții la această primă ședință am primit asigurări că termenele se vor respecta, ceea ce ne face să credem că am intrat în linie dreaptă și cu acest obiectiv”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că, potrivit Contractului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad”, ofertantul desemnat câștigător, respectiv ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L., a câștigat licitația pentru construcția obiectivului cu prețul de 132.050.652,68 lei, fără TVA.

Articolul precedentProfesori de muzică din Vaslui, în schimb de experiență la Anenii Noi
Articolul următorNoua lege a pensiilor, dezbătută la Prefectură