10 profesori de muzică din județul Vaslui au participat la un seminar de educație muzicală, ce a avut loc în raionul Anenii Noi, R.Moldova.

Dezbaterea a avut ca temă ”Dezvoltarea  inteligențelor multiple în procesul de educație  muzicală”, iar delegația vasluiană a avut parte de participări la orele de muzică, un spectacol artistic și un schimb de idei.

Prezența în Moldova a celor 10 dascăli vasluieni face parte din Protocolul de Cooperare Instituțională, încheiat între Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui și Direcția Educație Anenii Noi, Republica Moldova.

”Activitatea desfășurată la Roșcani s-a bucurat de un real succes, profesorii propunători au reușit să realizeze o sinteză între activitățile didactice și cele extrașcolare, prin utilizarea metodelor și mijloacelor moderne de predare-învățare- evaluare. Profesorii care au participat la seminar au evidențiat înalta pregătire profesională a fiecărui coleg implicat în actul de educație a copiilor din Roșcani. Emoționant a fost  momentul ,,Unirii”  prin   hora încinsă la sfârșitul activităților extrașcolare care a ridicat asistenta în picioare și a adus lacrimi în ochii profesorilor și elevilor prezenți în sala de festivități”, a spus Alexandru Mîță, purtătorul de cuvânt al ISJ Vaslui.

Articolul precedentVasluiul găzduiește finala turneului ”Handbalul în școlile de la sate”
Articolul următorA început proiectarea Șoselei de Centură a Municipiului Bârlad