Trei persoane au ajuns la spitalul din Bârlad în această seară din cauza unui accident rutier produs pe DE 581, în apropierea pensiunii Mira. Un șofer din R. Moldova nu a adaptat viteza și din cauza aluviunilor aduse de apă în urma unei ploi torențiale, a derapat în afara sectorului de drum.

Șoferul unui microbuz înmatriculat în R. Moldova nu a ținut cont de viitura care traversa Drumul European 581 și de aluviunile pe care aceasta le purta peste carosabil și a încercat să treacă cu viteză prin porțiunea de drum afectată. Aluviunile l-au făcut însă să derapeze și să se oprească în decorul de la marginea drumului.

Victimele au fost rănite ușor însă au fost transportate la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad pentru investigații și îngrijiri medicale.

„Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine în localitatea Simila, comuna Zorleni, la un accident rutier produs din care au rezultat trei victime. Se intervine cu un ASAS si o ambulantã tip EPA. În sprijin au mai fost chemate douã ambulante apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Articolul precedentAsociațiile de proprietari și firmele din Bârlad, pot solicita contra cost acțiuni de dezinsecție
Articolul următorÎmpreună pentru o comunitate mai sigură