După problema câinilor fără stăpân, care pune nervii bârlădenilor de ani de zile la încercare, invazia țânțarilor pare să fie de importanță majoră în acest moment.

Locuitorii din toate zonele Bârladului au făcut în ultimul timp zeci de sesizări pe tema acestui aspect, iar rezultatele de pe urma ultimei acțiuni de dezinsecție nu se văd deloc.

„Astă noapte s-a stropit în zona Grădinii Publice, în special în partea de Nord a municipiului Bârlad, parcul „Victor Ion Popa”. În această noapte vom încerca să ne mutăm în zona Gării, canelele deschise din Munteni-Podeni și în zona Prodana.

Probleme sunt și la subsolurile blocurilor și atunci asociațiile de proprietari ar trebui să facă solicitări către SC CUP SA Bârlad să intervină. Pe lângă asociațiile de proprietari chiar și agenții privați, societăți comerciale, asociații, fundații, pot solicita să se intervină pentru că dacă intervenim doar în zone izolate, activitatea noastră nu ar avea nici o eficiență.

Solicităm celor care conduc asociațiile de proprietari să facă solictări și la fel, solicităm și celor care au asociații, fundații, societăți comerciale, AF-uri, II-uri”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

La agenții privați și asociații, dezinsecția se va face contracost. Pe domeniul public este obligația primăriei și a SC CUP SA să intervină.

Articolul precedentHușean depistat băut la volan
Articolul următorAccident în apropiere de Bârlad, din cauza aluviunilor FOTO-VIDEO