Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, la un accident rutier produs la intersecția DJ 244K cu DE 581, spre localitatea Vinețești, județul Vaslui, în care au fost implicate un autoturism și un atelaj cu tracțiune animală (căruță) și patru persoane.

La intervenția din localitatea Vinețești, comuna Oltenești, au participat și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

„Conducătorul atelajului hipo a fost declarat decedat de echipajele medicale sosite la fața locului. Celelalte persoane implicate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În urma impactului dintre autoturism și căruță, nici calul nu a supraviețuit. Conducătorul atelajului avea 47 de ani. Una dintre persoanele aflate în autoturism a suferit traumatisme cranio faciale și  a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Articolul precedentVIDEO. Misiune de salvare: un tânăr de 36 de ani, din Bârlad, găsit în stare critică în locuința sa!
Articolul următorScandalagii din Zorleni reținuți de polițiști după ce s-au bătut la o petrecere