Viteza excesivă și lipsa de experiență la volan a unui tânăr în vârstă de 20 de ani, a dus la producerea unui accident spectaculos pe raza localității Hălărești din comuna Iana. Accidentul s-a petrecut marți după-amiază în jurul orei 16:30.

Tânărul de la volan se îndrepta spre Bârlad, cu încă un prieten, acesta din urmă aflându-se pe bancheta din partea dreaptă. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, autoturismul scăpat de sub control a sărit peste un șanț, a lovit frontal un stâlp de electricitate, a trecut prin gardul unei gospodării și apoi s-a oprit în mijlocul curții.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a preluat pe pasagerul din dreapta (25 de ani) și l-a transportat la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu „fractură de mandibulă”. Ulterior, tânărul de 25 de ani a fost transferat la o clinică din Iași pentru o intervenție chirurgicală de specialitate.

Conducătorul auto în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentDoi militari bârlădeni propuși pentru titlul de „Cetățean de Onoare”
Articolul următorHoți de lemne prinși de jandarmi la Tătărăni