Porțiunea de carosabil din zona parcului „Victor Ion Popa” din Bârlad pare a fi o zonă cu ghinion pentru șoferii care o tranzitează, numai în ultimele două luni înregistrându-se un număr de cinci accidente semnalate la numărul unic de urgență 112.

Astăzi dimineață, în jurul orei 10:00, patru autoturisme au fost implicate într-un carambol în urma căruia o persoană a ajuns la spitalul municipal din Bârlad, cu un traumatism toracic sever.

Conform cercetărilor de la fața locului, autovehiculele se deplasau pe direcția de mers Centru spre Grădină și în momentul în care trei dintre ele au oprit la culoarea roșia a semaforului de la intersecția bulevardului Republicii cu strada Mihail Kogălniceanu, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui a venit cu viteză din spate, tamponând și proiectându-le pe cele din fața sa, unul în altul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, polițiștii urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Istoricul accidentelor din zonă

11 martie 2019. Un autoturism cu însemnele TAXI a fost proiectat într-un stâlp de pe bulevardul Republicii din Bârlad, după ce a fost acroșat de un automobil care nu i-a acordat prioritate. Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul orei 17:20.

15 martie 2019. Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în jurul orei 18:30, în zona Crolux din municipiul Bârlad. Un bărbat, a fost rănit ușor și a fost transportat la spitalul „Elena Beldiman”.

30 aprilie 2019. Două accidente ușoare, fără victime omenești, s-au produs marți după amiază pe bulevardul Republicii din Bârlad, în vecinătatea parcului „Victor Ion Popa”. Neatenția la volan, a fost principalul factor în ambele evenimente rutiere.

De asemenea, în aceeași perioadă, pe aceeași porțiune de drum s-au produs numeroase tamponări ușoare care însă nu au necesitat intervenția echipajelor de poliție, conducătorii auto rezolvând incidentele pe cale amiabilă.

Articolul precedentPolițiștii vasluieni, în mijlocul elevilor de la Codăești
Articolul următorCaravana SMURD “Fii pregătit!” ajunge sâmbătă la Bârlad