Pe 18 martie a plecat la tratament balnear, prin Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui, prima serie de pensionari și asigurați ai sistemului public.

Acestora le-au fost repartizate 77 de bilete, iar beneficiarii au optat pentru stațiunile 1 Mai, Amara, Covasna, Buziaș, Pucioasa și Nicolina.

“Persoanele care doresc să meargă la tratament balnear pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Vaslui, de luni până joi, între orele 8-16.30, iar vineri între orele 8-14. Biletele de tratament se acordă individual. În cursul unui an calendaristic, unei persoane i se poate elibera un singur bilet de tratament balnear. În situația neridicării biletului repartizat pentru o serie, solicitantul mai poate obține un altul doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectivă sau, după caz, la cerere, pentru o altă serie”, a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

Pentru un bilet obținut prin CJP, vârstnicii achită jumătate din valoarea pensiei lunare. Sejurul este de 16 zile și include cazare, masă și tratament specific afecțiunilor. Biletul se eliberează personal titularului sau altei persoane desemnate prin procură autentificată.

Articolul precedentDirecția Silvică Vaslui a dat startul „Lunii Plantării Arborilor”
Articolul următorAmenzi de 83.000 de lei pentru comercianții prinși cu produse din tutun fără acte de proveniență