Un autoturism furat din Olanda a fost depistat de polițiștii de frontieră din Vama Albița, pe când un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu dublă cetățenie, încerca să-l treacă în Republica Moldova. Autovehiculul, marca Toyota RAV 4, era transportat pe o platformă.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani s-a prezentat în Vama Albița, duminică dimineața în jurul orei 04:00, ocazie cu care polițiștii de frontieră au verificat documentele autoturismului transportat pe platformă și au constatat că acesta figura ca furat din Olanda din data de 13 decembrie 2019.

Cel care transporta autoturismul a declarat că nu știa despre acest aspect, că mașina ar fi furată și că el doar a dat curs unei rugăminți a unui prieten de a-l duce în R. Moldova.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de  144.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedent12 detectoare de metale descoperite de polițiști în timpul perchezițiilor pentru articole pirotehnice
Articolul următorDoi șoferi depistați în Vama Albița fără permise de conducere corespunzătoare