Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Banca, se află în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent de un cap de pod. Prietenul său, care era la volan, l-a abandonat în stare de inconștiență și a fugit de la locul accidentului pe jos. Totul s-a petrecut marți seara.

Șoferul, în vârstă de 48 de ani, conducea un autoturism marca Audi cu volan pe partea dreaptă și cel mai probabil din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un cap de pod. Imediat după impact acesta a coborât și a fugit de la locul accidentului.

Ambulanța sosită la fața locului l-a găsit pe bărbatul de 47 de ani în coma de gradul IV, drept urmare s-a solicitat preluarea acestuia de către un elicopter SMURD. Din cauza orei târzii însă, elicopterul nu a primit aviz de zbor, iar victima a fost transportată la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad cu autoutilitara SAJ Vaslui.

Medicii bârlădeni au constatat că victima accidentului rutier avea multiple policontuzii, cu traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toracic și o stare generală destul de agravată. Bărbatul de 47 de ani a fost intubat și ventilat mecanic, iar în orele următoare medicii vor decide dacă se impune transferul la o clinică din Iași.

Șoferul vinovat s-a predat polițiștilor și a fost condus la spital pentru prelevare de probe biologice, pentru a se stabili dacă acesta s-a urcat băut la volan. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentÎncă un pas spre autobuzele electrice în Bârlad
Articolul următorOaspeții de la Hora din Străbuni au plecat acasă cu cheia orașului Vaslui