Polițiștii bârlădeni au reușit să identifice și să rețină un individ care după ce a furat mai multe produse din magazinul Lidl din zona pieței și a fost prins de paznici, a pulverizat un gaz dintr-un spray și a reușit să fugă. Incidentul s-a petrecut duminica trecută, în jurul orei 12:30.

Individul în vârstă de 52 de ani a fost observat pe personalul magazinului în timp ce avea un comportament suspect, în sensul că lua anumite produse de pe raft și le ascundea sub obiectele vestimentare, iar la ieșire i s-a solicitat să se supună unui control corporal. Acesta a refuzat și a scos un spray din care a pulverizat mai multe jeturi cu o substanță iritant-lacrimogenă, reușind astfel să fugă.

„În urma suplimentării dispozitivului de siguranță publică în zonă și a activităților desfășurate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost identificată la scurt timp. Prejudiciul a fost recuperat integral de către polițiști”, au precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentVasluian dat în judecată de Microsoft pentru că folosea sisteme de operare fără licență
Articolul următorUn copil a fost acroșat de un autoturism cu oglinda laterală pe o stradă din Bârlad