Un echipaj EPA al Detașamentului de Pompieri Bârlad intervine pe strada Mihai Viteazul din localitate, după ce un copil în vârstă de aproximativ 7 ani a fost lovit cu oglinda laterală de un autoturism.

ACTUALIZARE. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30. Potrivit informațiilor de la fața locului, minorul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și nemarcat corespunzător, moment în care a fost lovit de un autoturism care se deplasa regulamentar pe strada Mihai Viteazul.

„Am fost sesizați prin apel la 112 la ora 18:34 că un copil în vârstă de 7 ani, din Bârlad, a încercat să traverseze strada și a fost acroșat de un autovehicul condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ – Bogdan Gheorghiță, pentru Realitatea de Vaslui.

Minorul a fost transportat la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, cu răni minore. El a suferit un traumatism cranio-facial ușor și politraumatism la un genunchi, răni care nu-i pun însă viața în pericol.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentBârlad: un hoț a scăpat de paznicii de la Lidl cu ajutorul unui spray lacrimogen
Articolul următorFestivalul Racilor și Fructelor de Mare la Vaslui!